Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma-vr 09:00-17:30 en za 10:00-14:00.

Natuurlijk gaat de hond mee op vakantie!


Bekijk hier alle vakantiehuizen waar je hond welkom is >>

Op vakantie met de hond

Je hond thuislaten? Natuurlijk niet! Je neemt je beste vriendje gezellig mee op vakantie. Kies daarom een vakantiehuis als reisbestemming, in veel vakantiehuizen is jouw viervoeter namelijk gewoon welkom. Denk je eens in: een lekkere grote (omheinde) tuin om lekker rond te rennen en te snuffelen, lange wandelingen door het bos of mee op verkenningstocht door de bergen. Of misschien bij dat meer zodat hij ook tijdens die lekkere zomer samen met jou een frisse duik kan nemen. Ook je hond verdient een fijne vakantie.


Vakantiehuizen met omheinde tuinVakantiehuizen met omheinde tuin

Een omheinde tuin is perfect wanneer je hond mee gaat op vakantie. Zo kan je hond ongestoord lekker in de tuin spelen terwijl jij ontspannen een boekje leest. We hebben een ruim aanbod aan vakantiehuizen met een omheinde tuin, ideaal dus!Vakantieparken waar je hond gewoon welkom is

Wil je genieten op een gezellig vakantiepark waar verschillende faciliteiten zijn? We hebben ook een ruim aanbod vakantieparken waar je trouwe viervoeter gewoon welkom is!  


Meerdere honden mee op vakantie

Heb je meer dan één hond, dan is het een hele klus om een vakantiebestemming te vinden. Met twee of meer honden lijkt het wel dubbel zo moeilijk om een leuke geschikte vakantie stek te vinden. Gelukkig heeft HappyHome verschillende vakantiehuizen waar twee of meer honden welkom zijn. Neem gerust contact op met onze reisadviseurs om te informeren naar onze vakantiehuizen waar je twee of meer honden mee naar toe kunt nemen. Ze helpen graag om die ideale vakantie bestemming voor jou en je hond te boeken.


Contact opnemen >>

Meerdere honden mee op vakantie

Met je hond naar het buitenland

Om je hond mee naar het buitenland te nemen, gelden een aantal regels. Zorg in ieder geval voor: 

  • Een identificatie chip
  • Een Europees huisdierenpaspoort
  • Een geldige rabiësinenting (Let hierbij wel op dat je hond pas 21 dagen na de inenting de grens over mag!)
  • Eventuele overige inentingen die aangeraden worden voor het betreffende vakantieland. 
Bovendien gelden in een aantal landen en regio’s nog extra strenge regels wat betreft het invoeren van honden. Zo is het in sommige landen verplicht om je hond te vervoeren met een autogordel of achter een rek, en is het voor bepaalde rassen verplicht om een muilkorf te dragen. Controleer dus altijd van tevoren de invoerregels van je vakantiebestemming, maar ook van de landen waar je doorheen reist!