Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 11.00 - 16.00 en za 10.00 - 14.00

ontdek onze grote vakantiehuizen!

Perfect voor een vakantie met de hele familie of nodig al je vreenden ui!

Prachtige groepsaccommodaties

Gezellig bijpraten, samen koken, borrelen, een spelletje doen en toch alle ruimte hebben. Een groepshuis van HappyHome is ideaal wanneer je op zoek bent naar een locatie voor een gezellig familieweekend, een uitje met je vrienden of collega's. Wil je genieten van wat extra ontspanning? Kies dan één van onze vakantiehuizen met wellness mogelijkheden, bijvoorbeeld met een sauna of jacuzzi!

GroepshuizenGroepshuizen met jacuzziGroepshuizen in eigen land

Groepshuizen tot 12 personen


Gezellig weg met twee gezinnen, een vriendenweekend of gewoon een groot gezin? Onze groepshuizen tot 12 personen bieden de ruimte voor een heerlijke vakantie! Verblijf bijvoorbeeld dichtbij de kust en geniet van lekkere dagjes op het strand. Of kies bijvoorbeeld één van onze wellness vakantiehuizen, ideaal voor een ontspannen vakantie! 

groepshuizen tot 12 personen


Groepshuizen tot 20 personen


Zoek je een wat grotere accommodatie? Ook dan is er volop keuze. Kies bijvoorbeeld uit riante villa's, prachtige kastelen, natuurlijk gelegen chalets, landelijke boerderijen of een vakantiehuis op een vakantiepark? Wil je dichtbij huis blijven of liever naar Duitsland,België,Frankrijk,Italië,Spanje of Oostenrijk? Ook dan hebben we genoeg aanbod!Groepshuizen vanaf 12 personen


Met de sportvereniging weg of een school excursie? Ben jij dit jaar verantwoordelijk voor de organisatie van het bedrijfsuitje of zoek je een unieke locatie voor een bruiloft of familiereünie? Bij HappyHome vind je meer dan 150 schitterende vakantiehuizen die extra groot zijn. We hebben vakantiehuizen voor 20 tot wel meer dan 60 personen.

groepshuizen voor meer dan 20 personen